En allmän översyn av hemsidan

Ahathoor Chiefs

Under de senaste månaderna har vi utfört en allmän översyn av hemsidan, förutom vissa smärre estetiska ändringar bl.a. döpt om vissa sidor (”texter” till ”arkiv” och ”Tempel” till ”Orden”), tillika omfattande kompletteringar av sidorna ”G∴D∴”, ”Härkomst” och ”Orden”, samt vissa smärre korrigeringar och tillägg till ”Initiation” och ”Tradition”. Dessa förändringar har gjorts främst för att tillgodose alla förändringar som har skett sedan Hermetiska Orden av Den Gryende Morgonrodnaden under Vintersolståndet 2013 hade proklamerat att den avskiljt och frigjort sig från moderorganisationen Hermetic Order of the Golden Dawn (Rosicrucian Order of Alpha et Omega). Denna frigörelse har också inneburit att vi har kunnat göra en ännu mer ärlig redogörelse för Ordens post-moderna historia utifrån ett kritiskt perspektiv, utan att behöva ta hänsyn till tidigare band och lojaliteter; vi minns och hedrar vår härkomst men samtidigt är vi ärliga med att redogöra för de verkliga skäl som har legat bakom vårt utträde från det internationella ordenssamfundet.

Sedan vårt kollektiva utträde ur H.O.G.D./A+O har vissa mot-traditionella författare och Golden Dawn-ledare gjort sitt bästa för att underminera och vederlägga vår Ordens härkomster, i synnerhet den som kommer genom Desmond Bourke. Vi har därför bifogad ett avsnitt kallad ”Apologi” under fliken ”Härkomst” för att där göra en genomgående analys av våra belackares teser som de håller emot oss på ett så sakligt och skolastiskt sätt som vi har förmått oss till. På samma sätt har vi även adresserat den allmänna misstro som finns och har funnits i Golden Dawn-samfundet mot Den Allmänna Reformationen anno 1999 och på vilket sätt som H∴O∴G∴M+R∴ har implementerat dess bud i en unik hyperboreisk rikting, allt presenterat i ett särskilt avsnitt titulerat med rubriken ”Reformationen” under den allmänna fliken ”G∴D∴”. Vad mer är att vi även har lagt till en rubrik under fliken ”Orden” med titeln ”Konfederation” där vi kort redogör för existensen av en ny Konfederation av oberoende och autonoma Ordenssällskap och Tempel som alla delar vår traditionalistiska världsåskådning. Vi rekommenderar därför läsaren att ta sig en titt runtom hela vår hemsida, som numera befinner sig under det egna domän-namnet Gryendemorgonrodnaden.com.

2 kommentarer

Under Nyheter

2 svar till “En allmän översyn av hemsidan

 1. G.H. soror P.R

  Dear frater, as you have left the HOGD/AO Order please stop using picture from the Ahathöor temple.and remove them. The Ahathör Temple N°7 of Paris stay in the HOGD/AO order.
  G.H. soror P.R., imperatrix of the Ahathöor Temple N°7 Paris, Ordre Hermétique de l’Alpha et de l’oméga France, HOGD/AO of David Griffin.

 2. Dear Soror P.R.,

  The Ahathôor Temple No. 7 was revived by Jean-Pascal Ruggiu in 1992 and he himself formally closed the Paris Temple 20 years later in 2012. He is the only authority to decide if this Temple still exists or not, and last we spoke with him he had no plans of reviving it anew. Thus, in respect of Mr. Ruggiu’s own wishes, in our Magical Universe, there exists no Ahathôor Temple No. 7 in Paris anymore, nor anywhere else for that matter. The same principle concerns our own Alpha et Omega Temple, the Thoth Ter Maxiums No. 9, which our Archon Basileus personally as its Imperator closed down on Vernal Equinox 2014, which your Order claims still exists, and which the majority of its former members and definitely its former Chiefs know in their hearts, is a dead body, being ressurected into a wholly new existence as the Mother Temple of the Hermetic Order of the Nascent Aurora.

  Fraternally,
  Aurora Nascente in Hyperborea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s