Praedicatio Fraternitatis

Det första dokumentet under rubriken Texter har nu lagts upp som en pdf-fil. Titeln är Praedicatio Fraternitatis – Brödraskapets Tillkännagivande anno 2008. Det var denna text som kungjorde att Alpha et Omega Tempel Nr. 9 av Gryende Morgonrodnaden återigen hade uppstigit från sin dunkla tillvaro i Amentet. Den lyder:

I Universums Herres Namn, låtom er alla höra vårt Praedicatio!

Gyllene Gryningens Hermetiska Orden, den yttre skolan till Rosenkors-Orden, Alpha et Omega, har efter en period av aktivitet i Sverige varit nödgat att dra sig tillbaka från den yttre världen och stänga sina Tempeldörrar för en period av 7 år. Anledningarna till detta undandragande har i huvudsak varit följande. Läs fortsättningen här…

Lämna en kommentar

Under Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s