Initiationssidan är klar!

Nu har sidan som informerar om medlemskap och undervisning blivit färdig med bilder och illustrationer. Syftet med denna är att ge information om undervisningens former och de två typerna av medlemskap, aktivt medlemskap i Templet och korrespondens-medlemskap. I den senare sker undervisningen per distans. Samtidigt så är en viktig uppgift med denna sida att förmedla de krav som Templet ställer på sina initierade och vad man skall tänka på om man överväger ett prövomedlemskap i Templet.

Lämna en kommentar

Under Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s